Alles voor een mooi huis

Onze toptrends voor huisontwerp voor 2021
Nu we het tumultueuze hoofdstuk van 2020 afsluiten, is het spannend om vooruit te kijken naar een nieuw jaar, vol kansen en nieuwe starts. We zijn al projecten aan het plannen en kijken welke trends op het gebied van huisontwerp voorop zullen staan, maar niet voordat we nadenken over wat we dit jaar zo leuk vonden aan stijlen. Hier een terugblik op drie trends waar we van hielden, en drie waar we naar uitkijken.

3 ontwerptrends waar we van hielden in 2020
Deze gaan ook nergens heen! Verwacht meer te zien in 2021.

Home Design-trends voor 2021
Houten keukens
Terwijl klassieke witte kasten nooit uit de mode raken, beginnen mensen veel warmer te worden met kleur – denk aan taupe en greige. We hebben gezien dat huiseigenaren weer openstaan ​​voor zowel licht als donker hout, maar dan op een moderne manier. Vergeet de kers uit de jaren 90; voor 2021 draait het allemaal om mooie eiken en walnoten die zo gebeitst zijn dat ze heel natuurlijk aanvoelen.

Als je overweegt om voor houten kasten te gaan, is het belangrijk om het profiel in gedachten te houden. Houten kasten kunnen er gedateerd uitzien als je voor een traditioneel profiel gaat. De grootste trend van het afgelopen decennium is shaker (met een verzonken middenpaneel), vaak wit geverfd. Een vlakke voordeur kan prachtig zijn in hout, omdat je dan de ingewikkelde nerf van het stuk kunt zien. (Het is ook vermeldenswaard: houten kasten zijn doorgaans duurder dan geverfde omdat u massief hout gebruikt in plaats van een opvulpaneel.)

Home Design Trends voor 2021

Bloemen achtergronden
Wij zijn al lang fan van bloemenbehang (hier is onze gids voor de beste plaatsen om behang te kopen). Een moderne kijk op een klassieker, bijna iedereen reageert er goed op – vooral omdat er zoveel variatie is, met bloemen in elke schaal, type en kleur van zoveel verschillende makers. Als aanvulling op alle bloemen die we nu in de mode zien, heeft bloemenbehang een bepaalde romantische kwaliteit die elke kamer een vrouwelijk gevoel kan geven. We verwachten dat deze trend van alle bloemen de hele tijd gestaag zal doorzetten in 2021.

Gecanneleerd decoratief detail
Dit type gecanneleerde decoratieve details, ook wel bekend als tambour, dat voor het eerst populair was in de jaren ’80 (denk aan de garage van het apparaat?) Verschijnt overal van kasten tot muren en meubels. Net als bij reeding, heeft het een bijna Art Deco-sfeer dankzij de manier waarop het lijkt te “rollen”. Met een look die lijkt op beadboard, kan het bijna alles textuur en beweging toevoegen.

3 ontwerptrendvoorspellingen voor 2021
Het draait allemaal om het aangenamer, comfortabeler en mooier maken van uw huis.

Focus op het thuiskantoor
Nu zoveel mensen vanuit huis werken, zijn mensen op zoek naar een heel aparte werkruimte die ook een beetje luxueus aanvoelt. Als je nergens heen kunt, maakt je omgeving een groter verschil – dus we beginnen meer investeringen te zien in thuiskantoren, met hoogwaardige details zoals wandpanelen, luxe tapijt en mooie verlichting. Je hoeft echter niet een hele kamer aan een thuiskantoor te wijden – gebruik gewoon wat je hebt, zelfs als dat de vorm aanneemt van het opruimen van een grote kast. Sla het kantoormeubilair over en kies voor mooie stukken met een kleiner profiel waarmee je een heilige ruimte kunt creëren om gescheiden van je persoonlijke ruimte te werken.

Home Design-trends voor 2021

Mini-inbouwmontages
Dit kan een love-it of hate-it-achtige look zijn, maar we zijn enthousiast over het concept van het gebruik van kleine verzonken montages in plaats van blikverlichting, meestal in keukens en gangen. We zien dat design afwijkt van minimalisme en meer decoratief wordt, en deze beugels zijn gewoon een andere manier om een ​​niveau van designinteresse toe te voegen. (Trouwens, we houden van ze!)

Bochtig ontwerp
Een andere trend die teruggaat naar de jaren ’80 is het idee van gebogen deuropeningen, meubels en kastprofielen. In plaats van bijvoorbeeld alleen een typische vierkante opening te maken, zien we dat meer huiseigenaren kiezen voor een versie van een boog. Dit is een zachtere benadering van design die ook Europese wortels heeft. In feite heeft ons team net ons eerste gebogen eiland gemaakt – stel je een standaard rechthoekig eiland voor, maar met afgekapte hoeken. We zien dat deze welgevormde trend ook in het nieuwe jaar aan kracht wint. (Leuk weetje: onze favoriete Lulu en Georgia noemden ook bogen en rondingen als trend in 2020!)

Vertel ons nu…
Welke trends zie jij voor 2021? Het is interessant om terug te kijken en na te denken over de voorspellingen van trends in huisontwerp van vorig jaar rond deze tijd, zoals deze. Hier en hier kunt u ook meer trendvoorspellingen voor het komende jaar lezen.

Zie voor nog meer ontwerpinspiratie onze lijst met favoriete interieurboeken. Je kunt niet fout gaan met deze, die trends overslaan en je helpen bij het samenstellen van een klassieke look voor je huis.

We helpen je graag met je interieurprojecten in 2021. Neem contact met ons op en vertel ons over je plannen!

https://beeldhouwen.tipjes.nl/

https://keuken.uwpagina.nl/

https://cosmetica.opzijnbest.nl/

https://metaaldetector.allepaginas.nl/

https://bier.jouwpagina.nl/

https://kapper.startplezier.nl/

https://bier.startzoeken.nl/

https://keuken.de-beste-informatie.nl/

https://bouwadvies.opzijnbest.nl/

https://nieuwbouw.linkpaginas.nl/

https://nieuwbouw.linkspot.nl/

https://keuken.linkpaginas.nl/

https://keukens.eigenpage.nl/

https://barbecue-info.b9.nl/

https://boten.gerelateerd.nl/

https://bier.beginzo.nl/

https://make-up.linkjespagina.nl/

https://kappers.jouwlinkhier.nl/

https://caravan.linkspot.nl/

https://verlichting-en-lampen.uwpagina.nl/

https://make-up.gigago.nl/

https://caravan.opzijnbest.nl/

https://bootverkoop.m4n.nl/

https://wellness.m4n.nl/

https://haarverzorgingen.expertpagina.nl/

https://boten.eigenoverzicht.nl/

https://keuken.jouwlinkhier.nl/